HOME
HOME
HOME
HOME
HOME
Bazaar Lanoye

Onze sprekers

Herfst 2019

Op 22 november stellen we het nieuwe boek van uitgeverij Kartonnen Dozen voor: Colombe van Christine Van den Hove. Iedereen is welkom om dit mee te komen vieren. Je bent welkom vanaf 19u.

“Dit hartveroverende debuut schetst het leven van Colombe en Amparo, twee vriendinnen in een negentiende-eeuws bergdorp in Zuid-Frankrijk die  een bijzondere aantrekkingskracht voor elkaar voelen in een tijd waarin dit taboe is.  De kristalheldere stijl verleent diepgang aan zowel de beschrijvingen van het harde bergleven als aan de emoties die onderhuids woeden in de in zichzelf gekeerde personages. Het einde van de roman heeft een overrompelende verrassing in petto voor de lezer.” Bob Van Laerhoven

Meld je komst vooraf via mail op info@kartonnendozenlgbt.be


Op 7 december krijgen we hoog bezoek uit Nederland! Trans auteurs Thomas van der Meer en Micha Meinderts komen langs. Thomas bracht recent zijn eerste roman, Welkom bij de Club, uit. En Micha’s Aldus Sybren heb je misschien al wel gelezen.

Om 19u30 komen ze daar in onze winkel over vertellen.

Voordien om 16u geven Thomas en Micha een schrijfworkshop op de zolder van het Roze Huis.

Hoe vertel je jouw verhaal? Wil jij graag schrijven over je transitie, maar weet je niet hoe je dat moet aanpakken? In deze workshop krijg je handvatten om jouw verhaal op jouw manier te vertellen. We gaan met elkaar in gesprek over onze ervaringen en Micha en Thomas lichten de keuzes toe die zij hebben gemaakt bij het schrijven over hun transitie. De workshop is niet alleen voor aspirant-schrijvers, maar voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp en er graag mee wil oefenen.

De lezing kan je gratis bijwonen! Voor de workshop suggereren we een donatie van €5,00.

Schrijf je voor de workshop even in via info@kartonnendozenlgbt.be

door Willemieke Kars

door Annette Fauchey


schrijfmarathon Amnesty International

In december is het weer zover. Tijdens de Schrijfmarathon kruipen we massaal in de pen om brieven te schrijven voor individuen en groepen in nood. Een wereldwijde campagne die nog elk jaar toeneemt qua aantal deelnemers en brieven. Op zondag 8 december kan je van 14u tot 18 bij ons in Kartonnen Dozen mee komen schrijven.


Onze sprekers

Tickets

Andere producten