HOME
HOME
HOME
HOME
HOME
Bazaar Lanoye

Zoeken

Productcategorieën

Huur eens een boekenwinkel!

Allez, we willen zeggen: u bent nog op zoek naar een originele, gezellige locatie voor uw evenement? Zo een ruimte die voelt als de huiskamer van een dichte vriend en die ruikt naar de binnenkant van een nieuw boek? Zoek niet verder!

Bij Kartonnen Dozen kan je buiten de openingsuren je workshop geven, je boek voorstellen, je lezing geven, het laatste boek van je leesclub bespreken, en meer. Gewoon, pal in de winkel!

Kort:
Huur de winkel! Voor een workshop, lezing, leesgroep, boekvoorstelling, …
• Buiten de openingsuren
• €12,50 voor het eerste uur, daarna €10 per uur
• Koffie en thee à volonté voor €2 per persoon
• Catering voor lezingen, bestellen van boeken voor een boekclub, en meer mogelijk
Mail [email protected] met een korte beschrijving van je evenement en het gewenste moment. We laten je zo snel mogelijk iets weten!

Echt?
Ja! Zitten jullie graag aan tafel, dan kan dat met tot 10 à 12 personen. Laat je je publiek rechtstaan, dan is er plaats voor 40 personen. Je betaalt €12,50 voor het eerste uur, daarna €10 per uur voor de huur van het pand. Water krijg je er gratis bij. Voor €2 extra per persoon per evenement voorzien wij koffie en thee. Natuurlijk mag je ook zelf drank meebrengen.

Verkocht?
Stuur ons een mail via [email protected] waarin je je evenement kort toelicht en je ons laat weten wanneer je de ruimte graag zou gebruiken. We laten je zo snel mogelijk weten wat de mogelijkheden zijn! Graag catering bij je boekvoorstelling of lezing? Of met de hele boekclub jullie volgende leesavontuur bij ons bestellen? Het kan! Neem even contact met ons op voor de details.


Reacties plaatsen niet mogelijk

Zoeken

Productcategorieën

Nieuwsbrief