HOME
HOME
HOME
HOME
HOME
Bazaar Lanoye

Zoeken

Productcategorieën

Word coöperant of sympathisant van Kartonnen Dozen

Waarom deze oproep?

Boekhandel Kartonnen Dozen is op dit moment ondergebracht in een Besloten Vennootschap (BV / de vroegere BVBA), met als drijvende kracht (en meerderheidsaandeelhouder) Johanna Pas

Omwille van gezondheidsredenen is Johanna na 22 jaar genoodzaakt om de zaak over te dragen. Daarbovenop moet Kartonnen Dozen vanaf oktober 2022 op zoek naar een nieuw pand.

Uitdagingen genoeg. Daarom vorm we de BV om tot een coöperatie.

 

Hoe kan je helpen?

Heel eenvoudig. Word coöperant of sympathisant van de coöperatie (in wording) Kartonnen Dozen.

 

Als coöperant

Als coöperant (aandeelhouder) koop je één of meer aandelen van de coöperatie. Eén aandeel heeft een uitgifteprijs van 50 euro

Geef hier je gegevens op en stort een bedrag van minimaal 50 euro of een veelvoud daarvan (100, 150, enz. als je meer dan 1 aandeel wenst te kopen) op ons rekeningnummer:

BE04 3200 3922 2931 (BIC: BBRUBEBB), met de vermelding van je voornaam + achternaam + COÖPERANT KADO (dit is het rekeningnummer van de BV die vandaag Kartonnen Dozen uitbaat).

Zodra de coöperatie is opgericht, ontvang je een deelbewijs en wordt je aandeel ingeschreven in het aandeelhoudersregister. Als coöperant ontvang je een korting op aankopen in de winkel (de korting is een vorm van dividend en is afhankelijk van de winst die werd gemaakt).

De realisatie van ons doel is belangrijker dan de creatie van een financiële meerwaarde. Eerst ons doel en dan de winst. Vanaf 1 aandeel verwerf je inspraak in de coöperatie. Intekenen op meer dan één aandeel geeft je niet meer inspraak of dividend en doe je dus vooral als steun.

Als we onvoldoende middelen verzamelen of de doorstart van Kartonnen Dozen blijkt om welke reden dan ook niet haalbaar, wordt het bedrag volledig aan jou terug gestort. 

 

Als sympathisant

Als sympathisant kan je een gift doen, zonder aandelen te verwerven of elke vorm van hulp aanbieden zoals hulp bij de zoektocht van een nieuwe locatie, hulp bij de verhuis, de inrichting van ons nieuw pand, enz.

Geef hier je gegevens op en vertel ons hoe jij kan helpen. 

Wil je een financiële gift doen? Geef hier je gegevens op en stort een bedrag naar keuze op ons rekeningnummer:

BE04 3200 3922 2931 (BIC: BBRUBEBB), met de vermelding van je voornaam + achternaam + GIFT KADO.

Als we onvoldoende middelen verzamelen of de doorstart van Kartonnen Dozen blijkt om welke reden dan ook niet haalbaar, maken we het bedrag over aan een doel dat aansluit bij onze missie en visie. 

 

Lees hier alles over ons plan om Kartonnen Dozen te redden door de omvorming van de BV naar een coöperatie. 


Reacties plaatsen niet mogelijk

Zoeken

Productcategorieën

Nieuwsbrief