HOME
HOME
HOME
HOME
HOME
Bazaar Lanoye

Waar staat Kartonnen Dozen voor?

Diversiteit

Boekhandel Kartonnen Dozen wil uitdragen dat de rijkdom van een samenleving zit in de verschillen tussen mensen. In de levendige en diverse Zurenborgwijk hopen we dan ook een brug te slaan tussen de buurt en de holebitrans-gemeenschap.
We zijn een broedplaats voor alle vormen van culturele expressie waarin lesbiennes, homo’s, bi’s, transgenders en queers een rol spelen.
Bij ons vind je op allerlei manieren informatie: boeken (nieuw en tweedehands), dvd’s, tijdschriften, lezingen, workshops, flyers en brochures.
We hebben een gespecialiseerd aanbod voor alle leeftijden én je kunt bij ons alle boeken bestellen die nog verkrijgbaar zijn.

Digitale detox

Surfen is leuk op de hoge golven, maar ben je op zoek naar een plekje om rustig te verpozen met wat vrienden en te genieten van de omgeving en het kalme water? Dan is een meertje beter geschikt.
Wij zijn zo’n meertje. We bieden ver van het geweld van de golven, de overdaad aan reclame en pushberichten, een plek waar je kan praten over boeken en films, mensen kan ontmoeten met gelijkaardige interesses, verrast kan worden zonder overspoeld te worden.

Duurzaamheid

We streven naar een wereld met zo weinig mogelijk verspilling. Daarom bestaat onze winkel voor het grootste deel uit gerecycleerd materiaal en verkopen we niet alleen nieuwe maar ook tweedehands boeken.
Kartonnen Dozen geeft ook boeken uit. Deze worden gedrukt door Drukkerij Epo, een lokaal bedrijf dat milieuverantwoord en hoogkwalitatief drukwerk aflevert.


Nieuwsbrief